ICMRS - implicare in viata comunitatii
 
 

ICMRS este o firma reprezentativa pentru orasul Galati . Incepand cu construirea Combinatului Siderurgic, care este una din “marcile” orasului de la Dunare, continuand cu realizarea unor cladiri publice de referinta si a unor proiecte de infrastructura, prezenta ICMRS ca actor de prima marime in viata economica a Galatiului este recunoscuta.

Sediul CS ICMRS

Intelegand ca o firma are, pe langa obiectivele economice, si responsabilitati in plan social, ICMRS a privit implicarea sa in comunitate ca pe o investitie, sustinand o serie de proiecte destinate dezvoltarii activitatilor sportive pe plan local. Succesul nu a intarziat sa apara, iar astazi, ICMRS se mandreste cu rezultatele exceptionale obtinute de sportivii de la CLUBULUI SPORTIV ICMRS la concursuri interne si internationale:

Sala PING PONGSala PING PONGSala PING PONG

Sala BowlingSala Bowling

  • titluri mondiale si europene la toate disciplinele
  • titluri nationale la toate disciplinele
  • castigatori ai Cupei Mondiale la popice
  • castigatori ai Cupei Europei la popice
  • participare la Cupa Mondiala si Nancy Evans la tenis de masa
  • calificare in Cupa Mondiala la tenis de masa, 2003
  • calificare in Cupa NBC a Federatiei Internationale de Popice, 2003

Clubul Sportiv ICMRS are peste 110 sportivi legitimati, in 4 discipline: popice, tenis de masa, box si tir. Clubul dispune de cea mai moderna sala de popice din tara, dotata cu 6 piste de ultima tehnologie, omologata pentru competitii nationale si internationale. De asemenea, Clubul are o sala de tenis de masa omologata pentru concursurinationale si internationale, o sala de box prevazuta cu aparatura corespunzatoare si o sala de tir cu spatii de tragere, aparate mobile pentru tinte si arme profesionale pentru aer comprimat.

Cu sustinerea ICMRS, misiunea Clubului Sportiv este de a contribui la dezvoltarea sportului pentru toti si a sportului de performanta, la cresterea implicarii comunitatii locale in domeniul sportului si de a promova valentele cultural-educative ale sportului si educatiei fizice, spiritul de toleranta si fair play.

In incinta CS ICMRS se mai gasesc: sala de fitness, sala de masaj unde va puteti relaxa si o sala de protocol.

Sala ProtocolSala ProtocolSala Protocol

Sala MasajSala MasajSala Fitness

Sala FitnessSala FitnessSala Fitness