certificari  
 

SC ICMRS SA detine certificare pentru sistemul de management integrat calitate-mediu - sanatate si securitate ocupationala cu MOODY INTERNATIONAL. Capabilitatea societatii este reglementata prin:

  • Atestat ANRE – executare de instalatii electrice interioare pentru constructii civile si industriale, bransamente aeriene si subterane, la tensiunea nominala de 0.4 kV.
  • Atestat ANRE – incercari de echipamente si instalatii electroenergetice si executare de linii electrice aeriene sau subterane, cu tensiuni nominale de 0.4 kV – 110 kV si posturi de transformare cu tensiunea nominala superioara de cel mult 20 kV.
  • Autorizatie ANRE– executia instalatiilor de utilizare a gazelor naturale, industriale si neindustriale, tip EDI.
  • Autorizatii ISCIR montarea si repararea recipientelor sub presiune, a conductelor metalice sub presiune, a conductelor de abur si apa fierbinte sub presiune, pentru repararea, montarea, instalarea si punerea in functiune a cazanelor de abur si apa fierbinte, a cazanelor de apa calda si abur de joasa presiune, pentru repararea, montarea si punerea in functiune a sistemelor de automatizare ale cazanelor si echipamentelor tehnologice anexe din centrale termice si pentru montarea si repararea instalatiilor de ridicat.
  • Certificat de Atestare pentru executie lucrari drumuri, poduri si constructii anexe la drumurile publice in cadrul Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania si al Consiliilor Judetene si Locale, eliberat de Asociatia Profesionala de Drumuri si Poduri din Romania.
  • Autorizatie ISC pentru functionarea Laboratorului de Incercarit grad II (profilele: AR, BBaBp, D, GTF, IAE, MBM, MD, MTZ, VNCEC) si grad III (MBM, BBaBp)
  • Certificat pentru controlul productiei in fabrica de betoane emis de ICECON SA Bucuresti
  • Inspectii tehnice ICECON pentru instalatiile de fabricare a betonului si mixturilor asfaltice

Activitatile societatii sunt reglementate d.p.v. al protectiei mediului prin autorizatiile de mediu ale BPI si PUMT